részletes keresés
Bezártuk
 
A szegedi hangszerboltot sajnálatos okokból kifolyólag be kellett zárnunk. A részletekre kattintva olvashatod a teljes bejelentést.
 
Tudatjuk Tisztelt vásárlóinkkal, hogy a szegedi Vintage'52 bezárta kapuit. A helyzet sajnos az, hogy Márknak igazából kettős élete van, melyben nappal csupán egy szimpla gitárboltvezető, ám éjjelente megmutatja igazi énjét, a zsarnokot, aki a világ elpusztítását tűzte ki célul, hogy a romokon ő uralkodhasson. Minket is meglepett, hogy egy látszólag csendes, és rendezett környezetben élő ember, hogy forralhat ilyen világellenes terveket a fejében, és nem is akartuk elhinni, de mikor nála jártunk szegeden, akkor egy óvatlan pillanatban lejutottunk a pincéjébe, ahol az összes ördögi tervet forralja, és szembesülnünk kellett azzal, hogy a szegedi Vintage '52 csupán csak egy aprócska láncszem világpusztító céljai megvalósításához! Ezt nem hagyhattuk, ezért azonnal bezártuk a boltot, tudjuk, hogy ezzel óriási űrt teremtettünk a szegedi hangszerpiac prérinagyságú felszínén, ám vállalnunk kellett a kockázatot, ki tudja, ha nem tesszük meg ezt a lépést, mára már már mind vagy halottak vagy rabszolgák lennénk egy olyan sötét világban, mely nem ismer sem kegyelmet, sem könyörületet! Nagyon nagy áldozat ez, melyet meghoztunk, ám tisztában vagyunk azzal, hogy az emberiség jobb jövője és a világbéke sokkal fontosabb mintsem az, hogy szegeden van-e Vintage'52 vagy pedig nincs. Ki tudja, talán egyszer Márk is a jók útjára lép, és talán egyszer már nem az a negatív szuperhős lesz, aki tegnap még a világot akarta leigázni, lehet, hogy tényleg belátja, hogy a világuralom, nem minden, és akkor újra lesz Vintage '52 Szeged, és azon a bizonyos prérin, tudjátok ott a szegedi hangszerpiac hatalmas fennsíkján ismét sok boldog tele és strato tulajdonos játsza majd a végtelen messzeségig elhallatszódó zenéit. Mi ezt kívánjuk.

Köszönjük, hogy elolvastátok ezt a tudományos fantasztikus utópiát, reméljük, jót szórakoztatok rajta, a hírnek csupán a fele igaz, mégpedig az, hogy Márk tényleg világuralomra tör.... ja nem, hanem az, hogy bezárt a szegedi Vintage '52. 

Sajnáljuk, és reméljük, nem marad ez így örökké.

Márk szeretünk, és visszavárunk a Vintage '52 kötelékébe!
 
Vintage'52 Hangszerviz - 1136 Bp., Balzac u. 54.