részletes keresés
Im Memoriam Mr. Jobs.
 
Elhunyt Steve Jobs. Az Apple géniusza 56 éves korában hagyta itt a földi létet. Már életében legendává vált, olyan forradalmakat hozott a számítástechnikába, ami addig elképzelhetetlen volt.
 
 Immáron a halhatatlanok égi csapatát erősíti, teste pihenjen örökké egy almafa alatt.
Volt Apple forgalmazóként, és a mai napig Apple használóként köszönjük neki, hogy a számítástechnikát számunkra és még sokak számára érthetővé és használhatóvá tette, ezzel jelentősen megkönnyítette az életünket.  Álljon itt egy hamarosan nagyon népszerű idézet emlékül...saját magától:
‎"A tudat, hogy hamarosan halott leszek, a legfontosabb eszköz, amellyel csak találkoztam, amely segít meghozni az élet nagy döntéseit. Mert csaknem minden – minden külső várakozás, minden büszkeség, minden megszégyenüléstől és bukástól való félelem – szertefoszlik a halál színe előtt csak azt hagyva meg, ami igazán fontos. Annak tudata, hogy meg fogsz halni, az egyik általam ismert legjobb módja annak, hogy kikerüljük azt a csapdát, hogy az gondoljuk: van vesztenivalónk. Mert már meztelen vagy. És nincs rá ok, hogy ne a szívedet kövesd" – Steve Jobs.


 
Vintage'52 Hangszerviz - 1136 Bp., Balzac u. 54.